1 грудня 2017 р., за підтримки Управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, відбувся. На круглому столі були присутні випускники школи та гості заходу.

Координатор проекту, Наталья Сорокина, підкреслила, що в результаті проведення школи вдалося досягти основних цілей, які були поставлені на початку цього проекту, а саме:

- підвищити компетенції молодих учених з питань академічної доброчесності;
- створити Кодекс академічної доброчесності молодих вчених;
- підготувати першу колективну монографію на тему: «Академічна доброчесність: проблеми дотримання та пріоритети поширення серед молодих вчених», авторами якої є як тренери школи так і досвідчені науковці з різних куточків України.
Основні положення монографії були презентовані одним із головних редакторів монографії Артемом Артюховим (Сумський державний університет), який люб’язно погодився ще раз завітати до м. Дніпра на цей захід. Артем, в останній час, плідно співпрацює з РМВ ДО, за що йому всі дуже вдячні. За високий рівень проведення тренінгів та майстер-класів йому вручили Подяку від Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.
Також на круглому столі був презентований Кодекс академічної доброчесності молодого вченого, у створенні якого приймали участь всі учасники школи. Кодекс складається з 10 принципів, які на думку самих молодих вчених є визначальними для їх наукової діяльності.